Purjehdus Keitele Regatan hengessä 29.6

Ala-Keiteleen pursiseuran perustajajäsen Arvo Suomalainen kutsuu kaikki lähivesistön purjehtijat mukaansa retkipurjehdukselle, joka tehdään Keitele Regatan hengessä. Ala-Keiteleen pursiseura toivottaa hyvää purjehdusta kaikille osallistujille! Kuvan alla Arvon viesti kaikille.

”Regattaa silloin jolloinkin. Se purjehditaan tänä vuonna retkipurjehduksena.Lähtö Äänekosken satamasta 29.6 klo 10.00. Matilassa pitza ja pissitauko josta matkaan kohti Kartun majaa, siellä sauna ja illan eväät, jotka jokainen tuo tullessaan. Sunnuntai aamuna kun heräämme jatketaa kohti Viitasaarta, ehkä tarvimme vatsantäytettä paluu matkaa varten. Se lähdemmekö paluumatkalle sunnuntaian tuumataa Viitasaarella. Topivottelen kaikki mahdolliset purret ja purjehtijat mukaan. Toimin purjehduksemme yhdyshenkilönä joten mulle voipi soitella 0405678593 ja laitta s.postia arvo.suomalainen@pp.inet.fi mukaan lähdöstä. Hyvää kesää ja makoisaa regattaa odotellen terveisin Arvo Suomalainen”