Jäsenmaksut 2020 ja yhteystietojen päivitys

Pursiseuran jäsenmaksulaput lähetettiin maaliskuun puolessavälissä postitse. Maksamattomia jäsenmaksuja on vielä toistakymmentä. Tarkasta, että olet saanut jäsenmaksulaskun. Jos et ole saanut, niin ilmoita heti sihteerille sihteeri@alakeiteleenpursiseura.fi, niin saat laskun sähköpostiin.

Jos jäsenmaksut jäävät maksamatta sen vuoksi, että jäsenmaksu ei tavoita jäsentä esimerkiksi osoitteen muuttumisen vuoksi (jäsen on jättänyt ilmoittamatta uuden osoitteen), on seurauksena jäsenen erottaminen. Muista siis ilmoittaa yhteystietojesi muutokset sihteerille!

Sähköpostiosoitteita on varsinaisilta jäseniltä / edustajilta vain kolmannekselta. Pyydämme edelleen, että varsinainen jäsen lähettää sähköpostiosoitteen sihteerille, jotta rekisteri saadaan ajantasalle!

Jos olet eroamassa seurasta, niin pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan erosta sihteeri@alakeiteleenpursiseura.fi. Tällöin varmistetaan, että eroilmoitus taltioituu sähköisesti.

-sihteeri