Tiedotettavaa yleisesti

Kartussa tehdään tulevana viikonloppuna puutöitä. Tämän kesän tarpeisiin toimitetaan Vertillä polttopuita Karttuun mahdollisimman pian.
Pursiseuran varastoissa on paljon lokikirjoja myytävänä. Varasto myydään pois hintaan 2€ kappale. Tiedustelut liukkonen.maija@hotmail.com.
Elojuhlan ajankohta on tänä vuonna 29.8 klo 15 alkaen. Aikataulu tarkentuu myöhemmin. Juhlan päämenu on loimulohi lisukkeineen. Seura tarjoaa alkumaljat, muuten tilaisuudesta kerätään illallismaksu.
Kartun laituri on kärsinyt talven aikana jäiden liikkeistä. Kartussa kävijöitä kehotetaan varovaisuuteen. Laiturin rakenteita on irronnut ja ne työntyvät veden alla laiturin mittojen ulkopuolelle. Kylkikiinnitys ei tilapäisestikään ole suositeltavaa.
Seuralla on varastossa vielä muutama JOLLA. Onko jäsenistössä henkilöitä jotka voisivat toimia JOLLA kouluttajina tulevina vuosina? Entä onko jäsenistössä ajatuksia JOLLIEN käytöstä. Haluaako joku esim kokeilla niitä? Jos kalustolle ei löydy käyttöä, on niistä ehkä aika luopua.
Pielavesi eskaaderin ilmoittautumista jatkettu 15.6 asti. Toivottavasti vallitseva tilanne mahdollistaa järjestämisen. Seuratkaa ilmoittelua facessa ja kotisivuilla.
Reimarin näköispainos on luettavissa täältä : https://nakoislehti.media.fi/f36bf401-8861-4e97-b972-162676aa3ffd/2

Kaikesta huolimatta mukavaa veneilyä kaikille!
-hallitus