Kartun laituriprojektin tilanne päivitystä

Laiturin kuntoa on katsastettu päällisin puolin paikan päällä useaan kertaan. Ilman syvempää tutkimista on jo pystytty toteamaan, että laiturin vedenalaiset tukirakenteet ovat kärsineet vakavasti.
Nyt siirrytään tarkempiin tutkimuksiin rakenteiden osalta. 1.9 alkaen kiinnittyminen laituriin tapahtuu omalla vastuulla. Syksyn aikana laiturin kantta puretaan siltä osin, että päästään käsitykseen tukirakenteiden kunnosta ja mahdollisesta käytettävyydestä.
Vaikka laituri näyttää päällisin puolin kestävältä, kehotetaan kaikkia veneilijöitä varovaisuuteen. Laiturissa voi olla teräviä puu ja metallirakenteita ja nauloja, jotka voivat aiheuttaa vaaraa ihmisille, eläimille ja veneille. Rakenteiden purkamisen jälkeen kiinnittyminen laituriin voi olla mahdotonta.
Toivomme jäsenistöltä kärsivällisyyttä.
Lisätietoja projektista antaa Tommi Särkkä 040 557 0716.

-hallitus