Uusi laituri on asennettu Karttuun

Kausi ei ole vielä edes kunnolla alussa, mutta … Kartussa on uusi laituri!Tommin Särkän johdolla asennettiin viikonloppuna Karttuun uusi laituri. Laituri on täysin käyttövalmis ja odottaa käyttäjiä. Huomioikaa kuitenkin, että laituri on uudella paikalla ja rannan kivet sen vuoksi huomioitava uudella tavalla. Nyt vesi on korkealla ja kivet eivät ole vaaraksi, mutta tarkkaillaan tilannetta kun vesi alkaa laskea. Varokaa myös vanhan laiturin rakenteita. Vanhaa laituria puretaan kesän ja syksyn aikana mahdollisimman paljon. Iso kiviarkku tulee jäämään joka tapauksessa odottamaan purkua.Kesän aikana tarkkaillaan laiturin asettumista paikoilleen. Nyt ketjut on kiristetty tälle veden korkeudelle. Odotettavaa on, että niitä joudutaan säätämään. Samoin poijut on laitettu silmämääräisesti paikoilleen ja veden laskiessa niiden paikkoja saatetaan joutua siirtämään. Laiturin kiinnitys maalle on tilapäinen. Lopullinen kiinnitys suunnitellaan kesän aikana. Kiitos tehokkaalle asennusporukalle! Toivottavasti uusi laituri innostaa jäsenistöä käymään taas Kartussa. Ja onhan siellä nykyään paljukin odottamassa rentoutuvia veneilijöitä.
-hallitus