Nuorten purjehduskoulutukseen tarvitaan apukäsiä!

Pursiseura järjestää tänäkin vuonna lapsille ja nuorille Jolla-koulutusta ja purjehduksia. Koulutustapahtumia on useita kesän aikana ja lisäksi Äänekosken kaupungin kanssa tehdään yhteistyötä lasten ja nuorten kanssa. Pääasiassa tarvitaan auttavia käsiä ja valvovia silmä. Mitään erityisiä veneilytaitoja ei edellytetä. Nekin ovat tietysti avuksi. Voit ilmoittautua vain sille ajankohdalle mikä sopii aikatauluusi ja on sujuvasti sovittavissa. Markus ja Timo tarvitsevat 3- 5 avustajaa / tapahtuma. Jos olet kiinnostunut ja kykenevä auttamaan koulutuksen järjestelyissä ja toteutuksessa, niin ilmoittaudu Markus Lehmoselle 050 523 4664. Markus antaa mielellään lisätietoja ja opastusta!

Tapahtumien aikataulu alustavasti:

Nuorisopurjehdus 30.5.2022 alkaen. Maanantaisin kesäkuussa 5 tapahtumaa ja elokuussa 5 tapahtumaa.

Suomi liikkuu (yhteistyö Äänekosken kaupunki) alustavasti 24.5, 26.5, 31.5 ja 2.6 n. 100 lasta.

-hallitus