Vene 19 Båt messut 9.2.2019

Ala- Keiteleen pursiseura järjestää  matkan Vene 19 Båt messuille Helsingin messukeskukseen 9. Helmikuuta. Matka tehdään yhteiskuljetuksella linja-autolla. Matka on tarkoitettu ensisijaisesti jäsenistölle, myös muut veneilystä kiinnostuneet ovat tervetulleita matkalle mikäli paikkoja jää vapaaksi.

Matkan toteutuminen edellyttää vähintään 30 osallistujaa.

Sitovat ilmoittautumiset  tämän sivun ilmoittautumislomakkeella 25.1.2019 mennessä.

Matkan hinta seuran jäsenille 38 €/hlö, ei jäsenille 47 €/hlö. Hinta sisältää kuljetuksen menopaluuna sekä lipun messuille (ryhmälippu).

Matka tulee olla maksettuna 25.1.2019 mennessä AKPS:n tilille FI72 5543 0120 0236 95 viestillä matkustajan nimi + Vene 2019.

AKPS ei vastaa matkalle osallistuvan vakuutuksista yms. asioista.

Lähtö Äänekoski mh 7.00 ja paluu n. 20.00. Aikaa paikan päällä messu-alueeseen tutustumiseen on n.4 tuntia. Tarkemman aikataulun ilmoitamme myöhemmin tällä sivustolla ja sähköpostilla.

Kyytiin pääset seuraavista paikoista tai reitin varrelta.

Äänekoski mh

Suolahti mh

Hirvaskankaan ABC

Tikkakosken S-Market

Jyväskylän matkakeskus

Ilmoita mistä tulet kyytiin ilmoittautumisen yhteydessä!

Tästä se kausi alkaa! Nähdään messuilla!

-Hallitus

Lisätietoja antaa sihteeri(at)alakeiteleenpursiseura.fi

Ilmoittaudu tästä!

Puhelinnumero kerätään, jotta ilmoittautuneille voidaan lähettää tietoja matkaan liittyen.
Sähköpostiosoite kerätään, jotta ilmoittautuneille voidaan lähettää tietoja matkaan liittyen.