Keitele Regatta 2022

Kilpailukutsu ja ilmoittautuminen

KILPAILUKUTSU KEITELE-REGATTAAN 2.-3.7.2022 (Päivitetty 28.02.2022)

Ala-Keiteleen Pursiseura (AKPS ry.)

Ajankohta ja paikka

Lauantai 2.7.2022 ja sunnuntai 3.7.2022.  Lähtö on lauantaina klo 9.00 Mustaniemen satamasta Äänekoskelta ja maali on sunnuntaina Viitasaarella ABC-aseman edustalla.

Säännöt

Kilpailussa noudatetaan voimassa olevia kilpapurjehdussääntöjä.

Luokat

Köliveneet ja kevytveneet.  Kilpailussa käytetään venetyyppien kesken perinteisiä Keitele Regatan (LYS) tasoituskertoimia. Luokat osallistuvat KEITELEEN NOPEIN kisaan, jossa kolmen osakilpailun yhteenlaskettu todellinen purjehdusaika Äänekoskelta Viitasaarelle ratkaisee voittajan.

Keiteleen nopein palkinto

Keiteleen nopein palkinto 500€ jaetaan venekunnalle, joka on ollut kolme kertaa Keitele Regatan nopein. Ensimmäinen kiinnitys vuoden 2022 Regatassa.

Ohjelma ja rata

Kilpailussa on kolme osakilpailua, joista 1. ja 2. purjehditaan lauantaina ja 3. sunnuntaina.

Äänekoski – Matilanvirta noin 13 mpk. Matilassa sillan alikulkukorkeus edellyttää maston kaatoa LYS-iso veneillä ja kallistusta kevyillä veneillä. Matilassa on ruokailutauko.

Matilanvirta – Viukari noin 9 mpk. Viukarin retkeilysaaressa on yöpyminen. Viukarissa on laiturit, laavut, keittokatos, WC, sauna ja iltaohjelmaa perinteiseen tapaan.

Viukari – Viitasaari ABC-asema noin 12 mpk. Maalilinja sijoitetaan ABC-aseman ja Kirkkosaaren väliseen salmeen. Palkintojen jako on välittömästi kisan jälkeen.

Huolto ja ruokailut

Kevytveneiden retki- ja yöpymisvarusteiden kuljetuksen hoitaa AKPS tukiveneillä.

Lauantaina aamupala tarjolla ilmoittautumisen yhteydessä aamupalan maksaneille.

Matilanvirralla on tarjolla hernekeittoa ja lettuja 8€ hintaan.

Viukarissa tarjotaan kilpailijoille pientä purtavaa.

• Kisaan voi ilmoittautua netissä seuran sivuilla alakeiteleenpursiseura.fi:
  • Ilmoittautumismaksu on 90 €/vene.
  • Ilmoittautuminen ja maksut tulee olla suoritettu 17.6. mennessä.
  • Jälki-ilmoittautumismaksu on 120€/vene ja maksun voi suorittaa tilille tai käteisellä kisa-aamuna.
  • Lauantain aamupala 6€/hlö maksettava ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Suoritus tehdään pankkisiirtona tilille: FI72 5543 0120 0236 95 BIC OKOYFIHH, VIESTI: REGATTA2022 + kipparin nimi.
  • Kilpailun järjestämisen edellytyksenä on, että vähintään 10 venekuntaa on ilmoittautunut 17.6 mennessä.

Purjehdusterveisin

Ala-Keiteleen Pursiseura ry.