Pikkujoulukyyti infoa!

Taksikyyti Ritvanen hoitaa kuljetuksen tilatakseilla. Auto2 lähteeÄänekosken mh 17.15.
Hiskin koulun pysäkillä 17.20.

Suolahden osalta tilataksin hoitaa Helena. Lähtö mh Suolahti 17.30.
Tiedustelut, Helena puh. 040 716 3952.

Ohjelma alkaa klo 18.00 Hotelli Keiteleessä ja tilaisuus päättyy noin 22.30 – 23.00.
Muistetaan kysäistä arpajaispalkintoja sekä tuoda pikku paketti pukinkonttiin.

Mikäli kysyttävää, soita Markus Lehmonen 050 523 4664.

Tervetuloa!

Eloiltamat oli kauden osallistujaennätys!

Eloiltamat oli kauden osallistujaennätys. Ankkurin laiturissa oli parhaimmillaan 16 venettä samaan aikaan ja väkeä reilu kolmekymmentä!

Kiitos kaikille järjestelyihin ja iltaan osallistuneille! Hyvä yhteishenki takaa hyvät juhlat! Kiitos varsinkin Helenalle ja loimuttajille maukkaasta juhla-ateriasta!

Nautitaan vielä hetki syysveneilystä ja sitten katseet kohti pikkujouluja 17.11. Pistä kalenteriin!

-hallitus

Kiitos talkoolaisille!

Hieno porukka kerääntyi Lapinniemeen 18.8 puutalkoisiin. Ennätysporukalla saatiin työ tehtyä ennätysajassa. Nopeasti laskettuna laiturissa oli 15 venettä. Työn jälkeen maistui maittava keitto ja makoisat leivät sekä jälkiruuaksi herkulliset letut suoraan pannulta.

Kiitos vielä kerran kaikille osallistujille! Kuvia kuvat osiossa.

Jäsenistölle tiedoksi hallituksen käsittelemiä asioita

Hallitus on käsitellyt 15.8 kokouksessa jäsenistöä askarruttaneita kysymyksiä. Aiheena oli veneiden kiinnittyminen laituriin, eläimet tukikohdissa, saunavuorot ja hätämerkinantovälineiden pois kerääminen.
Hallitus muistuttaa, että sääntöjen mukaisesti laituriin kiinnitytään ensisijaisesti poijuun. Poijuun kiinnittyminen säästää laituria tuulisella säällä. Tiedostamme kuitenkin jäsenistön ikääntymisen ja muut käytännön tarpeet. Ja kylkikiinnitys on näin ollen mahdollinen tarvittaessa. Jokainen on kuitenkin velvollinen antamaan tilaa laiturissa, jotta kaikki halukkaat pääsevät kiinnittymään.
Myöskään laituripaikkoja ei varata eikä vakiopaikkoja ole. Jokainen voi valita paikkansa vapaasti saapumisjärjestyksessä. Yritetään kuitenkin katsoa, että laituri täyttyy mahdollisimman tiiviisti.
Eläimien pito tukikohdissa ei toistaiseksi ole aiheuttanut ongelmia. Säännöistä poiketen eläimiä voi jatkossakin pitää vapaana. Vastuu on vain ja ainoastaan eläimen omistajalla. Huolehditaan kuitenkin, että niistä ei aiheudu harmia muille tukikohdan käyttäjille. Mikäli eläin aiheuttaa haittaa, omistajana olet velvollinen sen toimittamaan pois.
Muistutetaan jäsenistöä saunomisesta. Saunominen tapahtuu pääsääntöisesti siten, että saunotaan miesten ja naisten vuoroilla. Näiden vuorojen jälkeen perhesaunat max yksi (1) tunti / perhe. Huomioidaan, että saunavuoro alkaa heti kun edellinen loppuu. Muistetaan ilmoittaa kun on lopetettu oma sauna vuoro.
Pursiseura kerää jäsenistön vanhat hätämerkinantovälineet syksyllä veneiden noston yhteydessä. Suosittelemme samalla hankkimaan nykyaikaisen led-soihdun. Toki perinteisilläkin soihduilla ja raketeilla voi jatkaa. Tiedotamme lisää lähempänä veneiden nostoa.
Ja lopuksi vielä muistutus 25.8 Eloiltamista. Ilmoittaudu mukaan!
– hallitus

Pursiseura tarvitsee katsastajia

Pursiseura tarvitsee katsastajia. Kiinnostuneet, ottakaa yhteyttä Markoon 0400 548335. Seura tukee koulutuskustannuksissa. Jakakaa tietoa jäsenille sekä kiinnostuneille. Katsastajan tulee olla pursiseuran jäsen.