Plotterikurssin ennakko infoa

Oletko kiinnostunut GPS. kurssista.  Koskelan setlementti suunnittelee kurssia järjestettäväksi ensi keväänä, mahdollisesti huhtikuussa.

Kurssi toteutetaan kahtena kurssi-iltana (mahd. 21-22.4.2020) ja siellä käydään läpi gps- paikannuksen toiminta sekä gps vastaanottimen/karttaplotterin turvallinen käyttö.

Kurssin hinta on 20€.

Alustavan ilmoittautumisen yhteystietoinen voit lähettää osoitteella  heikki.paanila@pp.inet.fi (tässä on kyse sen varmistamisesta, että kurssi saadaan liikkeelle)

Varsinaiset ilmoittautumiset Koskelaan kevätkaudella.

Jos teidän jäsenillä on kiinnostusta asiaan, niin ottakaa yhteyttä.

Terv   Heikki Paanila

PIKKUJOULUT! 30.11

Poiketen toimintasuunnitelmasta päätettiin kutsua porukka kokoon pikkujoulun viettoon! Seura ei tänä vuonna kustanna mitään kuluja pikkujoulujen osalta, koska budjetointi oli 40 vuotis juhlissa. Eli omin kyydein ja omat kulut maksaen toivotetaan kaikki viettämään pikkujoulua Hotelli Keiteleeseen 30.11. alustavasti klo 18:00 alkaen. Ilmoittautumiset 15.11 mennessä sihteeri@alakeiteleenpursiseura.fi.
Ainiin ja ARPAJAISET!!! Pikku paketti mukaan!

-hallitus