AKPS 40v. juhlat Lapinniemen Ankkurissa 24.8 klo 15:00 alkaen

Tervetuloa juhlimaan seuran 40v. juhlavuotta Lapinniemen Ankkuriin 24.8 klo 15:00 alkaen.

MENU:Alkuruoka,  Sikaa ”vartaassa”, salaatti, lisuke perunaa, leipää, täytekakkua. Alkumaljat ja ruokajuomaa.

Tietysti arpajaiset! Arpoja myydään paikan päällä, joten muista varata käteistä. Myös tilisiirto on mahdollinen.

Osallistumismaksu 20€/ hlö seuran tilille FI72 5543 0120 0236 95. Maksu suoritettava 10.8 mennessä. Maksuun viestiksi osallistujien nimet. Maksu toimii sitovana ilmoittautumisena.

Kaikki mukaan juhlimaan!

-Hallitus

Purjehdus Keitele Regatan hengessä 29.6

Ala-Keiteleen pursiseuran perustajajäsen Arvo Suomalainen kutsuu kaikki lähivesistön purjehtijat mukaansa retkipurjehdukselle, joka tehdään Keitele Regatan hengessä. Ala-Keiteleen pursiseura toivottaa hyvää purjehdusta kaikille osallistujille! Kuvan alla Arvon viesti kaikille.

”Regattaa silloin jolloinkin. Se purjehditaan tänä vuonna retkipurjehduksena.Lähtö Äänekosken satamasta 29.6 klo 10.00. Matilassa pitza ja pissitauko josta matkaan kohti Kartun majaa, siellä sauna ja illan eväät, jotka jokainen tuo tullessaan. Sunnuntai aamuna kun heräämme jatketaa kohti Viitasaarta, ehkä tarvimme vatsantäytettä paluu matkaa varten. Se lähdemmekö paluumatkalle sunnuntaian tuumataa Viitasaarella. Topivottelen kaikki mahdolliset purret ja purjehtijat mukaan. Toimin purjehduksemme yhdyshenkilönä joten mulle voipi soitella 0405678593 ja laitta s.postia arvo.suomalainen@pp.inet.fi mukaan lähdöstä. Hyvää kesää ja makoisaa regattaa odotellen terveisin Arvo Suomalainen”

Onko kiinnostusta LED-soihtuun?

Onko jäsenistö kiinnostunut hankkimaan pyroteknisten hätämerkinantovälineiden tilalle nykyaikaisen LED-soihdun. Hallituksen puuhamiehet saivat pikaisesti järjesteltyä pienen erän soihtuja. Kaikki soihdut myytiin pika kyselyllä jäsenille jotka nopeasti saatiin tavoitettua.
Jos olet kiinnostunut hankkimaan uuden LED-soihdun, niin ilmoita kiinnostuksesi facebookissa tai sähköpostilla sihteerille. Hallitus yrittää saada tarjousta vaikka isommasta erästä!
– hallitus

Operaatio Konnevesi 2. – 7.7

AKPS järjestää Eskaaderin Konnevedelle 2-7.7. Seuran puuhamiehet Tommi ja Petteri ovat suunnitelleet ja valmistelleet hienon reissun matkaveneilystä kiinnostuneille. Lue lisää ja ilmoittaudu täältä.

– hallitus