Tervetuloa AKPS kotisivuille

Yhdistys on perustettu 21.9.1979 ja sen tarkoituksena on toimia jäsentensä veneilyn, veneurheilun, vene- ja vesistötuntemuksen sekä vesillä liikkumisen tietojen ja taitojen kehittämiseksi ja edistämiseksi. Kehittää veneilyturvallisuutta sekä edistää vesistöjen suojelua.
Pursiseuramme on Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n jäsenseura.

KEITELE REGATTA 2022 2.-3.7.2022

Ala-Keiteleen Pursiseura (AKPS ry.)

Ajankohta ja paikka

Lauantai 2.7.2022 ja sunnuntai 3.7.2022.  Lähtö on lauantaina klo 9.00 Mustaniemen satamasta Äänekoskelta ja maali on sunnuntaina Viitasaarella ABC-aseman edustalla.

Säännöt

Kilpailussa noudatetaan voimassa olevia kilpapurjehdussääntöjä.

Luokat

Köliveneet ja kevytveneet.  Kilpailussa käytetään venetyyppien kesken perinteisiä Keitele Regatan tasoituskertoimia. Luokat osallistuvat KEITELEEN NOPEIN kisaan, jossa kolmen osakilpailun yhteenlaskettu todellinen purjehdusaika Äänekoskelta Viitasaarelle ratkaisee voittajan.

Keiteleen nopein palkinto

Keiteleen nopein palkinto 500€ jaetaan venekunnalle, joka on ollut kolme kertaa Keitele Regatan nopein. Ensimmäinen kiinnitys vuoden 2022 Regatassa.

KILPAILUKUTSU JA ILMOITTAUTUMINEN

Purjehdusterveisin